سلام اینم سیستم من ...
بدون اور کلاک (خداییش آخرشم ما اور کلاکر نمیشیم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام اینم سیستم من ...
بدون اور کلاک (خداییش آخرشم ما اور کلاکر نمیشیم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
|
گفتید دوباره تست بگیرم خوب باشه می گیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک جدیده
این لینک قدیمیه
این تصاویر هم ببینید که باورتون بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم با استوک ( حساب کن من یک ایر داشته باشم چکار میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولتاژ 1.425 بوده ، دما هم 62 درجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
اینم سیستم ما در باس 266. البته جا برای اور زیاد داره این اعجوبه!
اینم رمها
اینم لینک validate:
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=317636
البته 1 ساعت با prime95 پایدار بوده. میخوام بذارمش زیر تست یک شبه ببینم چه میکنه!
با تشکر.
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 21-02-08 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
برای تست های سنگین فقط OCCTPT 1.1.1 من یکی جرات نکردم با این تست کنم تو تالار گفتمان هم بهت کفتم وقتی میگداری رو تست واقعا پردازنده رو میترکونه فشار سنگینی وارد میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دمای سیستممبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته tuniq tower رو درآوردم وگرنه دمای سی پی یو در حالت لودینگ از 30 بالاتر نمیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (21-02-08)
این هم جدیدترین کار من :
این بار بجای بالابردن سعی کردم بیشتر روی پایدار بودن سیستم تاکید کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای دیدن رکورد در CPUID اینجا کلیک کنید
احتمالا در چند روز آینده یک رکورد جدید میزنم و بعد پردازنده رو میفروشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
|
دماش چنده سید؟!
چه دلی داری تو با pentium D واقعا نمیترسی بترکه؟!
راستی سید خنک کننده خریدی؟
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
دما 56 درجه بود ولی سیستم پایدار بود و در بالاترین حد درجه میرفت رو 64
خنک کننده هموز نخریدم بخرم که دیگه دلم به حال سی پی و نمیسوزه و تا 5.5 اور میکنم شاید هم 6.0 که برم تو لیست رکورد دارهای پنتیوم دی
خدایی دستم باز نیست دستم که یکم باز بشه میخوام یک ساختار جدید رو توی کیس درست کنم که بطور مثال میشه گقت توی کیس سایه میخوام یچیزی مثل تونیک دربیارم با این تفاوت که حدود 6 فن کل سیتم رو خنک میکنند + فن سی پی یو و یک فن 20 سانتی
کارش که تموم شد توی قسمت کیسهای مود شده میگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 25-02-08 انجام شده است
Feoris (18-09-08)
اینگار عماد این بحث رو ندید
بیا ای رقیب من بیا
چرا کسی نظر نمیده بیاین دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
اگه من یک رم درست حسابی داشتم به تو میگفتم دنیا دست کیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما واقعا کارت با پنتیوم D عالیه سید!
این دیگه آخرشه! البته رمها محدودم کردن بیشتر از این داخل ویندوز صفحه مرگ میاد!
اینم رمها که مجبور شدم فرکانسشونو کاهش بدم:
اینم لینک validate:
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=319921
بذار من یه رم درست حسابی بگیرم بعد ببین اور یعنی چی؟!
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks